Lidt om Peter

· Altid frisk og glad og tager tingene som de kommer

· Udadvendt og imødekommende

· Nysgerrig og videbegærlig på alt elektronik

· Stort kendskab fra win3,0, Server 2003, OS2 og frem til win10

· Kan det skilles (hardware) kan det samles

· Frivillig FDF leder i FDF Tommerup St.

· Stor passion for gamle biler 

Hvad kan jeg tilbyde en virksomhed:

Som uddannet indenfor it og levnedsmiddelteknik har jeg en del erfaring som er blandet på en lidt anderledes måde mellem fødevare og it og en masse andet.

Dette ser jeg som en perfekt kombination for rigtig mange virksomheder.

Specielt inden for fødevaresektoren er det vigtigt at have en stor forståelse for it kendskab, da alt er styret på denne måde og alt skal kunne dokumenteres på rigtig mange forskellige niveauer

Jeg har altid arbejdet meget struktureret og været vant til at alt skal dokumenteres specielt til fødevare kontrol med HACCP / HCR. Dette er blev styrket under min it uddannelse hvor der indgik en del programmeringers værktøjer som at sætte alt i kasser og derefter sætte pile i mellem kasser for at kunne styre forskellige processer.

Jeg har arbejdet meget struktureret, med hensyn til dokumentation, da dette især over for større kunder, altid har været vigtig, da jeg har været vant til at især store kunder ville være sikker på at alt blev produceret under kontrollerede forhold samt at firmaet kunne forsvare alt der blev produceret. 

Jeg kan byde ind med mange underlige ting da jeg har en meget bred faglig viden. 

Jeg har i alle mine tidligere jobs altid gjort en ekstra indsats for at dygtiggøre mig med specialist kurser, men kan altid lære nyt og derfor er det nu jeg skal finde nye græsgange.